dijous, 21 de febrer del 2013

Yakisoba- sopa de fideus

Primer fem el caldo de verdures amb ceba, porro, pastanaga. Els fideus Yakisoba els podem fer al vapor o bullits amb el caldo de verdures. Si ho fem com la darrera opció, prenem uns cullerots i els llancem el caldo bullint a sobre els fideuls, quan bulli la cassola amb els fideus tanquem el foc i deixem amb el caldo 10-15 minuts.

tallem unes verduretes:
pastanaga ben fineta a la juliana, ceba, pebrot verd talladet finet, colchicina i soja germinada

salsa yakisoba:
1 cullerada de sucre
60 ml ( 3 cullerades de mirin)
2 cullerades de sake
60 ml de soja
 sal
caldo de verdures fins que el sucre es disolgui

escalfem una paella omb oli a foc mitjà i afegim la carn de porc fins que estigui cuita. Afegim sal i pebre.  Afegim les verduretes i deixem daurar un parell de minuts, tirem la col i deixem un minut. FInalment afegim els fideus a la paella. Agefim 1/4 de tassa d'aigua sobre els fideus i tapem la paella. Deixem cuina a foc baix uns minuts i afegim la salsa yakisoba.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails