dimecres, 22 d’agost del 2007

Pa de pessic de iogurt

El clàssic pa de pessic que (en principi...) sempre surt bé si respectes les proporcions. El truc és usar el pot del iogurt com sofisticada i precisa eina de mesura
  • 1 iogurt
  • 1 mesura (el volum del pot de iogurt buit) d'oli
  • 2 mesures de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
Tot ben barrejadet i, au, cap a al forn ben calent durant 20 minuts. Un truc que surt prou bé és separar el rovell de la clara dels ous, batre la clara a punt de neu (si no ho podeu fer a mà per què esteu ja vellets com jo proveu d'usar una batedora com la que vam treure dels punts de la tarja RACC... val la pena! la batedora, no pas arruinar-se amb la tarja pels maleïts punts) i usar aquesta per la barreja. Un cop feta una massa escumosa afegir-hi els rovells.


...i ja sabeu... a disfrutar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails